Ajaminen

Arjen seikkailut taittuvat mukavammin, kun ajaminen on hauskaa. Coltin kompakti koko, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja edistykselliset ajoavustimet varmistavat, että nautit jokaisesta matkastasi.

Moderni, dynaaminen ja hienostunut

Coltilla ajaessa huomaat, että hymysi on taattu. Pirteät ja taloudelliset moottorivaihtoehdot sekä kattava varustelu tekevät ajamisesta mukavaa ja vaivatonta, ajoit sitten kaupungissa tai maantiellä.

Voimalinjavaihtoehdot

Voimalinjoja jokaiseen elämäntyyliin

Valitse taloudellisen polttomoottorivaihtoehdon tai ympäristöystävällisen hybridin väliltä.

Tutustu Coltin voimalinjavaihtoehtoihin

Ominaisuudet Hyödyt
COLT BENSIINI
6-vaihteinen 1.0-litrainen 3 sylinterinen DOHC turboahdettu polttomoottori, manuaalivaihteistolla. Turboahdin tekee kompaktista moottorista entistä ketterämmän ja taloudellisemman ajaa. Matalat CO2-päästöt.
COLT HYBRID

1.6-litrainen polttomoottori + sähkömoottori, automaattivaihteistolla.
Itselataava täyshybridimoottori. Mahdollistaa ajon pelkällä sähköllä matalissa nopeuksissa. Vähäisemmät päästöt kuin kevythybridissä. Hiljaisemmat moottoriäänet.

Ketterä ja kompakti

Aktiiviseen elämäntyyliin sopiva

Tartu ohjauspyörästä ja lähde rohkeasti kaupungin ytimeen. Coltilla kaupunkiajo on äärimmäisen helppoa, sillä sen kokonaispituus on vain hieman yli neljä metriä tehden siitä yhden ketterimmistä autoista kokoluokassaan.

Ajotilat

Tee ajokokemusta omanlaisesi

Multi-Sense -järjestelmän avulla voit personalisoida ajokokemustasi. Valitse itsellesi mieluinen ohjausvaste, vaihda tunnelmavalaistusta tai muokkaa mittariston näkymiä makusi mukaan.

Mielenrauhasi on tärkein prioriteettimme

5 vuoden takuu ja 8 vuoden ajoakun kapasiteettitakuu

5 vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuu ei pelkästään tuo mielenrauhaa sinulle, vaan sen mukana saat myös 8 vuoden tai 160 000 kilometrin ajoakun kapasiteettitakuun sekä 5 vuoden Mitsubishi-Ajoturvapalvelun veloituksetta.*

Pysäköintiavustin

Pysäköi puolestasi

Coltin pysäköintiavustin tunnistaa pysäköintiruutuja hyödyntäen 12 sisäänrakennettua sensoria. Järjestelmä helpottaa pysäköimistä hallinnoimalla ohjausta pysäköidessä. Ainut mitä sinun tarvitsee tehdä on painaa kaasu- ja jarrupolkimia sekä vaihtaa vaihteita. *

Täysin uusi Colt

Oletko valmis tutustumaan Coltin upeaan muotoiluun? Tutustu muotoiluun klikkaamalla alla olevaa painiketta