Ulkopuolen muotoilu

Coltin muotoilufilosofian tärkeimpänä lähtökohtana on yhdistää älykkäät, kompaktit ja urheilulliset yksityiskohdat saumattomasti yhteen.

Luotu kaupunkiin

Katukuvan uusi tulokas

Hienostunut muotoilu, vahva siluetti, Signature-muotoillut päiväajovalot sekä urheilulliset yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, joka kääntää päitä.

Tyylikäs ja virtaviivainen

Muotoilu, joka hivelee silmiä

Coltin älykäs ja kompakti muotoilu jättää lähtemättömän vaikutuksen. Sen virtaviivainen konepelti johtaa katseen kohti auton näyttävää etusäleikköä. Keulassa vahvaa ilmettä korostavat tyylikkäät Signature-muotoillut LED-päiväajovalot. Sivupuolen lihaksikkaat hartialinjat johtavat katseen kohti auton urheilullista takaprofiilia.

Etusäleikön muotoilu

Kiiltävän musta etusäleikkö hopeilla yksityiskohdilla

Dynaaminen muotoilukieli on tärkeä osa Mitsubishin muotoilufilosofiaa. Coltin suunnittelussa tämä onkin huomioitu jokaista yksityiskohtaa myöden. Vahva etusäleikkö korostaa auton urheilullista olemusta sekä kykyä tarttua uusiin haasteisiin.

Uusi Colt mallimerkki

Uusi ilme, uudelle sukupolvelle

Coltin paluun kunniaksi suunnittelimme täysin uuden mallimerkin rakastetulle Colt mallinimelle. Takaosassa komeilee Mitsubishi-tekstilogon lisäksi tyylikäs mallimerkki.

LED-valot edessä

Näe pidemmälle

Uudesta Coltista löytyy vakiona älykkäät Solid State -teknologialla varustetut LED-valot edestä ja takaa. Niiden tarkoituksenmukainen suunnittelu tuottaa lämpimän ja kirkkaan valon parantaen ajonäkyvyyttä, häikäisemättä kuitenkaan muita tiellä kulkevia.

LED-takavalot Signature-muotoilulla

Parempi näkyvyys takana oleville

C:n muotoiset takavalot tuovat Coltin muotoiluun urheilullista olemusta. Kokonsa puolesta takavalot ovat kompaktit ja LED-valot parantavat näkyvyyttä huomattavasti.

Kevytmetallivanteet

Lisää ripaus urheilullisuutta

Mitsubishi Colt on saatavilla joko 15-tuumaisilla terävanteilla tai 17-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Valitse urheilulliset Diamond Cut Black viimeistellyt 17-tuumaiset kevytmetalllivanteet, kun haluat erottua joukosta.

Runsaasti tavaratilaa

Monipuoliset tavaran säilytysmahdollisuudet

Vaikka Colt onkin kompakti kaupunkiauto, tavaratilaa on runsaasti. Coltin käytännöllisimpiin ominaisuuksiin lukeutuu tavaratilan irrotettava välipohja. Tämän avulla tavaratila on jaettu kahtia ja voit säilyttää tavaraa joko lattian alapuolella tai päällä. Kun takaistuimet on kaadettu alas, tavaratilan välipohjan voi myös kätevästi nostaa ylös ja käyttää sitä lastausalustana.

Täysin uusi Colt

Oletko valmis tutustumaan Coltin sisätiloihin? Lue lisää klikkaamalla painiketta.