Sisätilat

Kaupunkiautossa käytännöllisyys ja ajomukavuus ovat asioita, joita on helppo arvostaa. Tämän vuoksi Coltin infotainment järjestelmät ovat suunniteltu mahdollisimman käytännöllisiksi ja helposti personalisoitaviksi. Istuessasi kyytiin huomaat myös kuinka ergonominen auto Colt on istuma-asennoltaan.

Sisätilojen verhoiluvaihtoehdot

Ergonomiset ja tukevat istuimet

Uuden Coltin istuimet ovat suunniteltu erittäin tukeviksi mahdollistaen maksimaalisen ajomukavuuden. Istuimet ovat saatavilla laadukkailla verhoiluvaihtoehdoilla, jotka tekevät arjestasi entistä mukavampaa.

Istuma-asennot ja istuimien taittaminen

Säädettävät istuimet ja tavaratila

Mukavuus on tärkeä osa ajokokemusta, ja tämän vuoksi uudessa Coltissa niin kuljettajan kuin matkustajan istuimet ovatkin säädettävissä jopa kuuteen eri suuntaan. Takaistuimet voi taittaa alas, kun halutaan lisää tavaratilaa käyttöön. Takaistuimet ovat myös säädettävissä 60:40 suhteessa, jotta hankalammankin muotoiset esineet on helppo kuljettaa.

Digitaalinen keskikonsoli

Digitaalista keskikonsolia ja sen valikkonäkymiä voi muokata omien mieltymysten mukaan.

Edistyksellinen Infotainment

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO [SDA]

Suosikkisovelluksesi löytyy 9.3-tuumaiselta näytöltä

Coltin infojärjestelmä eli Smartphone-link Display Audio sijaitsee auton keskikonsolissa. Voit peilata älypuhelimesi siihen Apple CarPlay:n™ tai Android Auton™ avulla.

10-tuumainen digitaalinen kuljettajan näyttö

Navigointiohjeet suoraan mittaristolta

Tärkeimmät ajotiedot löytyvät Coltin 10-tuumaiselta digitaaliselta kuljettajan näytöltä. Laajasti muokattava mittaristo on intuitiivinen käyttää ja siitä voi lukea muun muassa matkatietoja, navigointiohjeita ja kulutustietoja.

BOSE® Premium Sound -äänentoistojärjestelmä

Rikas äänimaailma, kompaktissa koossa.

Bose® Premium Sound -äänentoistojärjestelmään kuuluu 9 kaiutinta. Tämän lisäksi tavaratilassa sijaitsee Fresh Air Subwoofer, joka on yhdistetty auton ulkopuolelle optimoidakseen matalia äänen taajuuksia. Nauti kookkaasta tavaratilasta ilman, että joudut tinkimään Bose:n tunnetusti rikkaasta matalasta äänimaailmasta.

Lämmitettävät istuimet

Nautinnollista ajamista, kelistä riippumatta

Mikään ei vedä vertoja lämmitetyille istuimille kylmänä päivänä. Nauti ajosta ilman vilunväreitä.

Lämmitettävä ohjauspyörä

Pienillä asioilla on iso merkitys

Ajonautinto on pienistä asioista kiinni. Aktivoi ohjauspyörän lämmitin vain napin painalluksella.

Avaimeton lukitusjärjestelmä

Käytännöllisyyttä, joka tekee arjestasi helpompaa

Avaimeton lukitusjärjestelmä avaa ovien lukituksen automaattisesti, kun olet metrin säteellä autosta. Kun taas kävelet pois tunnistussäteeltä, ovet lukkiutuvat automaattisesti.

Älykkäät säilytystilat

Monipuoliset säilytystilat apunasi

Uuden Coltin sisätilat ovat täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia. Arkeasi helpottamassa on muun muassa mukinpidikkeet ja kätevä säilytystila käsinojan alla. Oviin mahtuu 1.5-litraiset juomapullot ja hansikaslokeron tilavuus on jopa kahdeksan litraa.

Mitsubishi ajotilat

Personalisoi ajokokemusta Multi-Sense -järjestelmästä

Multi-Sense -järjestelmän avulla voit muokata Coltin asetuksia monipuolisesti. Valitse kolmen ajotilan väliltä: Eco, Sport tai My Sense. Tehdäksesi ajokokemuksesta täysin itsesi näköisen, säädä ohjausvastetta ja valitse mieluinen tunnelmavalaistus. Voit myös personalisoida mittariston näkymiä oman makusi mukaan.

Täysin uusi Colt

Haluatko tutustua Coltin turvallisuusominaisuuksiin tarkemmin? Lue lisää klikkaamalla oheista painiketta.