Ajaminen

Olitpa sitten matkalla kaupunkiin tai ajat maantiellä, tämä kompakti auto on miellyttävä ajaa ketterän käsittelyn ja vaikuttavan polttoainetaloudellisuuden ansiosta.
space-star-moottori
Edistyksellinen moottori

Loistava matkakumppani 

Ajoitpa töihin, kaupungille ostoksille tai pidempää matkaa maaseudulla, voit nauttia auton vakaasta ajettavuudesta, nopeasta kiihtyvyydestä sekä ketteryydestä, jonka ansiosta pysäköiminen ja jyrkätkin käännökset ovat vaivattomia.
space-star-kaantosade
Yksi luokkansa johtavista kääntösäteistä

Helpompaa kaupunkiparkkeerausta

Emme voi löytää sinulle parkkipaikkaa, mutta voimme tehdä pysäköinnin paljon helpommaksi. Kompakti muoto, ohjaustehostin ja vain 4,6 metrin kääntösäde tarkoittavat, että mahdut Mitsubishi SPACE STAR:in kanssa pieniinkin tiloihin.
space-star-sivu

Polttoainetaloudellinen

Pehmeä aerodynaaminen muotoilu

Mitsubishi SPACE STAR:in pehmeät aerodynaamiset linjat parantavat polttoainetaloudellisuutta, ajovakautta ja vähentävät myös hiilidioksidipäästöjä.
space-star-vakionopeudensaadin
Vakionopeudensäädin

Pysy nopeusrajoituksissa

Auton enimmäisnopeuden asettaminen vakionopeussäätimellä on hyödyllinen moottoritiellä ajamisessa. Sen avulla saat rennomman ajokokemuksen ja vältät jalkojen väsymistä.
space-star-eco-opastin
Eco-opastin

Kuinka polttoainetaloudellista ajosi on?

Opastin näyttää, kuinka polttoainetaloudellisesti ajat: mitä useampi vihreä valo palaa, sitä parempi. Tämä kannustaa polttoainetaloudellisempaan ajotapaan, joka säästää polttoainetta ja luontoa.
Mitsubishi Space Star
Tutustu Mitsubishi SPACE STAR:in ulkopuoleen.