Ajaminen

Ajaminen uudella Space Star:illa on innostavaa. Paina kaasua ja nauti siitä, miten nopeasti auto reagoi komentoihisi. Urheilullisen kiihtyvyyden lisäksi auton ketteryys ja vakaa hallittavuus tekevät liikenteessä ajamisesta helppoa.

1.2L MIVEC -MOOTTORI

Johtavaa polttoainetaloudellisuutta

Uudessa Space Star:issa on 1,2 litran 3-sylinterinen MIVEC -moottori. MIVEC tarkoittaa Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control System -järjestelmää, joka tarjoaa reagoivaa suorituskykyä  ja vaikuttavaa polttoainetaloudellisuutta. Toisin sanoen, vähemmän pysähdyksiä tankkaukseen, enemmän aikaa matkustamiseen.

Aerodynaaminen muotoilu

Suorituskykyinen muotoilu

Uuden Space Star:in kori on virtaviivaistettu ilmanvastuksen minimoimiseksi. Tämä vähentää tuulesta johtuvaa melua ja CO2-päästöjä samalla parantaen polttoainetaloudellisuutta ja vakautta kovissa nopeuksissa.

Luokkansa paras kääntösäde

Mahtuu tiukkoihin paikkoihin

Erittäin ketterän 4,6 kääntösäteen ansiosta mahdut uuden Space Star:in kanssa kapeille kaduille. Mitä parkkeeramiseen tulee, tällä viistoperällä mahdut helposti pieniin tiloihin.

Vakionopeudensäädin

Rennompaa pitkän matkan ajoa

Vakionopeudensäätimellä autosi nopeus ylläpidetään automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee pitää jalkaasi kaasupolkimella. Sen avulla saat rennomman ajokokemuksen ja vältät jalkojen väsymistä. Vapauttaaksesi vakionopeudensäätimen, paina vain kytkintä tai jarrua.

ECO-merkkivalo

Ekologiseksi autoilijaksi

Aina kun kiihdytät kevyesti ja tasaisesti, ECO-merkkivalo syttyy. Mitä useammin valo syttyy, sen parempi. Tämän tarkoituksena on auttaa sinua kehittämään parempia ajotapoja, alentamaan polttoainekulujasi ja rakentamaan puhtaampaa ympäristöä.

Uusi Mitsubishi Space Star

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?