Turvallisuus

Matkustat kymmenen tai kymmenentuhatta kilometriä viikossa, turvallisuus on aina kaikkein tärkeintä. Mitsubishi SPACE STAR loistaa lukuisilla aktiivisilla ja passiivisilla turvallisuusvarusteilla ja ominaisuuksilla.

Tukeva mutta kevyt kori

Turvallisempi kori

Kori on erittäin tukeva ja kevyt, sillä siinä on käytetty runsaasti suurlujuusteräslevyjä, jotka parantavat myös tömäysturvallisuutta. 
space-star-kori
space-star-turvatyyny

Kuljettajan ja matkustajien turvatyynyjärjestelmä

Turvaa kaikille matkustajille

Etu-, sivu- ja verhoturvatyynyt pienentävät tömäyksen voimaa kaikissa suunnissa, mikä vähentää kuljettajan ja matkustajien loukkaantumista kolaritilanteessa.

Esikiristimet

Turvallisemmat etuistuinten turvavyöt

Esikiristimet kiristävät etuturvavyöt automaattisesti nokkakolarin sattuessa, jolloin kuljettaja ja etumatkustaja pysyvät paremmin paikoillaan ja etuturvatyynyjen laukeaminen aiheuttaa pienemmän iskun.
space-star-esikiristimet
space-star-aktiivinen-ajonvakaudenhallintajarjestelma
Aktiivinen ajonvakaudenhallintajärjestelmä (ASC)

Vakautta ja hallittavuutta

Mitsubishin aktiivinen ajovakaudenhallintajärjestelmä auttaa hallitsemaan autoa liukkailla tienpinnoilla. Järjestelmä varmistaa auton luotettavan käyttäytymisen tunnistamalla ja korjaamalla yli- ja aliohjautumisen. Järjestelmän havaitessa takarenkaan luiston jarruvoimaa ohjataan ulommalle eturenkaalle siten, että muodostuva voima palauttaa auton alkuperäiselle ajolinjalle. Jos järjestelmä havaitsee eturenkaan luiston, se jarruttaa sisempää takarengasta helpottaen auton ohjaamista takaisin ajolinjalleen.    
space-star-abs-jarrut
ABS-jarrut + EBD-sähköinen jarruvoiman jako

Jarrutusjärjestelmä

ABS-jarrut estävät pyörien lukkiutumisen hätäjarrutuksen aikana, jolloin auto pysyy paremmin hallinnassa myös liukkailla teillä. Sähköinen jarruvoiman jako (EBD) jakaa jarruvoiman kaikille neljälle pyörälle parantaen jarrutuksen tehokkuutta.
space-star-makilahtoavustin
Mäkilähtöavustin (HSA)

Ei auton liukumista taaksepäin

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeellelähdön helpommaksi estämällä autoa vierimästä taaksepäin. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut päällä hetken, jotta kuljettaja ehtii siirtämään jalkansa kaasupolkimelle.
space-star-tpms
Rengaspaineiden valvontajärjestelmä (TPMS)

Renkaat oikeassa paineessa

TMPS valvoo renkaiden ilmanpainetta pyörissä olevilla tunnistinlähettimillä ja sytyttää mittaristoon merkkivalon, jos jonkin renkaan ilmanpaine laskee merkittävästi.
Mitsubishi SPACE STAR
Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?