Turvallisuus

Jopa pienessä viistoperässä olemme suuri turvallisuudessa.  Uusi Space Star sisältää useita älykkäitä turvallisuusjärjestelmiä, jotka jättävät monet muut autot jälkeensä. Ominaisuudet, kuten etutörmäysvaroitin jalankuljan tunnistuksella ja automaattiset kaukovalot tarjoavat korkeamman turvallisuuden tason jokaisella matkalla.

Etutörmäysvaroitin jalankulkijan tunnistuksella (FCM)

Hidastaa autoasi automaattisesti

Tämä älykäs turvajärjestelmä ei vain pidä silmällä yllättäen ilmestyviä ajoneuvoja, vaan myös jalankulkijoita. Joten jos ilmenee törmäyksen mahdollisuus, järjestelmä hidastaa autoasi automaattisesti välttääkseen törmäyksen.

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT (AHB)

Vaihtaa auton valot puolestasi

Yöllä ajamisen helpottamiseksi kaukovalot vaihtuvat automaattisesti lähivaloihin aina kun havaitaan lähestyvä ajoneuvo. Kun ajoneuvo on ohitettu, lähivalot vaihtuvat takaisin kaukovaloihin.

RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) -KORI

Suunniteltu suojelemaan sinua

Uuden Space Star:in törmäysturvallisuutta on parannettu huomattavasti Mitsubishi Motorsin RISE-korilla (Reinforced Impact Safety Evolution), joka absorboi tehokkaasti törmäysenergiaa ja suojaa koria ja kaikkia matkustajia törmäystilanteessa. Sinä ja matkustajasi olette mahdollisimman turvallisessa ympäristössä, kun sitä eniten tarvitsette.

7 SRS -TURVATYYNYJÄRJESTELMÄ

Turvatyynyt kaikille matkustajille

Uusi Space Star suojaa sinua ja matkustajiasi törmäyksessä seitsemän turvatyynyn järjestelmällään. Etuturvatyynyt suojaavat etupenkin matkustajia ja polviturvatyyny kuljettajan jalkoja mahdollisessa etutörmäyksessä. Sivutörmäyksessä etumatkustajia suojaavat sivuturvatyynyt ja kummankin rivin matkustajia sivuilla olevat turvaverhot

MÄKILÄHTÖAVUSTIN (HSA)

Liikkeelle lähteminen on helppoa

Mäkilähtöavustin tekee jyrkissä ylämäissä liikkeellelähdön erittäin helpoksi. Kun mäkilähtöavustin on käytössä, se pitää automaattisesti jarrut päällä jopa kahden sekunnin ajan, jotta kuljettaja ehtii siirtämään jalkansa kaasupolkimelle. Enää ei tarvitse huolehtia auton vierimisestä taaksepäin.

ESIKIRISTIMET

Automaattisesti kiristyvät turvavyöt

Esikiristimet kiristävät etuturvavyöt automaattisesti nokkakolarin sattuessa, jolloin kuljettaja ja etumatkustaja pysyvät paremmin paikoillaan.

AKTIIVINEN AJONVAKAUDENHALLINTAJÄRJESTELMÄ (ASC)

Automaattinen jarrutus liukkaalla tienpinnalla

Järjestelmä varmistaa auton luotettavan käyttäytymisen tunnistamalla ja korjaamalla yli- ja aliohjautumisen haastavilla tienpinnoilla tai yllättävissä tilanteissa. Moottorin teho vähenee samanaikaisesti ajoneuvon vakauttamiseksi entisestään.

Jarrutusjärjestelmä

ABS-JARRUT + EBD-SÄHKÖINEN JARRUVOIMAN JAKO

ABS-jarrut estävät pyörien lukkiutumisen hätäjarrutuksen aikana, jolloin auto pysyy paremmin hallinnassa myös liukkailla teillä. Sähköinen jarruvoiman jako (EBD) jakaa jarruvoiman kaikille neljälle pyörälle parantaen jarrutuksen tehokkuutta.

Renkaat oikeassa paineessa

RENGASPAINEIDEN VALVONTAJÄRJESTELMÄ (TPMS)

TMPS valvoo renkaiden ilmanpainetta pyörissä olevilla tunnistinlähettimillä ja sytyttää mittaristoon merkkivalon, jos jonkin renkaan ilmanpaine laskee merkittävästi.

Jos ajelehdit, auto kertoo sen sinulle

KAISTAVAHTI (LDW)

Tämä älykäs toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos auto ajautuu ajokaistaltaan ilman suuntavilkun käyttämistä.

Uusi Mitsubishi Space Star

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?