Ulkopuoli

Uusi Space Star on täydellinen auto ilmaisemaan vapauttasi ja tyyliäsi. Tarvitset vain yhden vilkaisun uuden Space Starin pehmeisiin muotoihin, särmikkäisiin ajovaloihin sekä dominoivaan puskuriin, ja tunnet miten tämä auto herättää aistisi. Miksi sulautua joukkoon kun voit erottautua?

DYNAMIC SHIELD -MUOTOILU

Lisää suojaa, enemmän vakautta

Uuden Space Star:in etuosa ilmentää Mitsubishin Dynamic Shield -muotoilua. Tämä ainutlaatuinen muotoilu antaa autolle sen erottuvan ulkonäön, ja korirakenne luo suojakuoren sekä jalankulkijoille että matkustajille.

AERODYNAAMINEN MUOTOILU

Muotoiltu sujahtamaan ilman läpi

Uudessa Space Star:issa on erittäin aerodynaaminen runko. Autossa on myös pitkälle kehitetty Mitsubishi MIVEC -moottori, joka on yli 80 vuoden teknisen tietotaidon tulosta. Kun nämä yhdistetään, tuloksena on erittäin polttoainetaloudellinen auto.

BI-XENON HID -AJOVALOT

Näe ja tule nähdyksi

Uuden Space Star:in Bi-Xenon HID -ajovalot ovat kirkkaammat ja tehokkaammat. Puskuriin on kiinnitetty LED-etusumuvalot. LED-takavalot ovat uudessa Space Starissa aina vakiona.

SÄHKÖTOIMISET SIVUPEILIT

Vältä vahingot

Vältä vahingot kapeilla kaupunkikaduilla tai siirrä peilejä istumapaikkasi mukaisiksi. Säädettävät sähköpeilit voidaan taittaa sisäänpäin yhdellä napin painalluksella.

Älykäs avaimeton keskuslukitus ja käynnistys (KOS)

Sisään ja ulos ilman avainta

Uusi Space Star havaitsee milloin olet auton lähettyvillä. Avaimen on vain oltava taskussa tai käsilaukussa. Kosketa ainoastaan kahvan sensoria ja voit avata kuljettajan oven ja takaluukun ottamatta avainta esille.

Uusi Mitsubishi Space Star

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?