Sisätilat

Uuden Space Starin sisätilat on muotoiltu kuljettajan ja matkustajien mukavuutta ajatellen. Pää- ja jalkatilaa on runsaasti. Erinomainen näkyvyys kaikkialle. Muunneltavien istuinten ansiosta voit kuljettaa kyydissäsi enemmän tilaa vaativia tavaroita.

SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO

Kaikki suosikkisovelluksesi ovat täällä

Tiedämme, että musiikki on tärkeää autoillessasi. Riippumatta siitä, nautitko radiosta vai haluatko kuunnella soittolistoja älypuhelimestasi, uusi Space Star antaa sinun valita suosikkitapasi kuunnella musiikkia. Smartphone Link Display Audio (SDA) -järjestelmä tarjoaa LW/MW/FM-radion sekä mahdollistaa älypuhelimesi saumattoman yhdistämisen autosi kanssa. Lisäksi sinulla on AUX-pääte MP3-soittimen kytkemiseen. Nämä kaikki sijaitsevat kätevässä keskipaneelissa.

OHJAUSPYÖRÄN KÄYTTÖKYTKIMET

Tukea turvalliseen ajamiseen

Uuden Space Starin audiojärjestelmän ja Bluetooth* hands-freen käyttökytkimet ovat sijoitettu ohjauspyörään. Käyttökytkimet ovat sijoitettu ohjauspyörään, mikä mahdollistaa laitteiden käytön ilman käsien irrottamista ajon aikana.

Integroitu äänentoistojärjestelmä

Lisää kuuntelunautintoasi

Space Starin integroitu äänentoistojärjestelmä sisältää CD-soittimen (vain NAVI-mallit) ja AM/FM-radion. Jotta ääni olisi mahdollisimman rikas, ohjaamon ympärille on sijoitettu strategisesti neljä korkealaatuista kaiutinta.

SELKEÄ MITTARISTO

Vahvat kontrastit

Nopeusmittarissa ja kierroslukumittarissa on vahvemmat kontrastit, jotta mittaristoja olisi helpompi lukea. Hiilikuitukuviointi luo urheilullisen vaikutelman. Nopeusmittarin alaosassa oleva monitoiminäyttö tarjoaa hyödyllisiä matkatietoja ja hälytyksiä.

Uusi Mitsubishi Space Star

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?