Sisätilat

Tavaratilassa on irroitettava kaksoispohja ja takaistuimien selkänoja on kaadettavissa 60:40 suhteessa. Kuinka kompakti auto voi olla näin tilava?
space-star-sisatilat
Joustavat istuinratkaisut

Tilaa koko porukalle

Mitsubishi SPACE STAR:in istuimet on tehty mukaviksi ja ne tarjoavat sinulle erinomaisen näkyvyyden, optimaalisen selkänojan ja runsaan pää- ja jalkatilan. Käytännöllisissä takaistuimissa on taitettava selkänoja, jonka avulla saat lisätilaa matkatavaroille tai esimerkiksi rattaille.
space-star-mukiteline
Ihmiskeskeinen design

Suunniteltu ympärillesi

Käytämme paljon aikaa yksityiskohtien miettimiseen. Kutsumme tätä Mitsubishimäisyydeksi. Olemme lisänneet eteen ja taakse mukipidikkeet aamukahvillesi, etuoviin suuret säilytystaskut ja pullopidikkeet sekä matkustajan istuimen taakse koukun ostoksillesi.

Ohjauspyörän käyttökytkimet

Kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla

Ohjauspyörään sijoitetut audiojärjestelmän ja Bluetooth* hands-freen käyttökytkimet mahdollistavat laitteiden käytön ilman käsien irrottamista ohjauspyörästä. 
space-star-ratti

Selkeä mittaristo

Vahvat kontrastit

Olemme tehneet nopeusmittarin suuremmaksi ja selkeämmäksi ja mittaristo on aina valaistu. Voit säätää mittariston kirkkautta, joten voit tarkastella tietoja kaikissa olosuhteissa.
space-star-mittaristo
Mitsubishi SPACE STAR
Tutustu Mitsubishi SPACE STAR:in turvallisuuteen.