Sisätilat

Eclipse Crossin tarkasti suunnitellut yksityiskohdat parantavat mukavuuttasi ja älykkäät ominaisuudet pitävät sinut aina yhteydessä ajantasaisista tiedoista.

VAAKASUUNTAINEN KOJETAULU

Kuljettajasta tuntuu kuin hän istuisi lentokoneen ohjaimissa

Eclipse Crossin hallintalaitteet on ryhmitelty vaakasuuntaisesti. Kojetaulu on siis suunniteltu niin, että kaikki on käden ulottuvilla. Voit käyttää hallintalaitteita minimaalisin liikkein ja keskittyä paremmin edessä olevaan tiehen.

8 TUUMAN SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Pysy yhteydessä kaikkialla

Smartphone Link Display Audio -järjestelmän avulla voit integroida laitteesi saumattomasti. Android Auto™: Yhdistämällä Android™-älypuhelimesi SDA:han voit käyttää lempisovelluksiasi äänikomennoilla. Samalla voit keskittyä tiehen ja ajaa turvallisemmin. Apple CarPlay: Yhdistämällä iPhonesi SDA:han voit helposti käyttää karttoja, musiikkia, puheluja ja paljon muuta Sirin avulla. SDA auttaa sinua tekemään iPhonellasi mitä haluat, jopa tien päällä.

ETU- JA TAKAISTUINTEN LÄMMITTIMET

Mukavan lämmin istuin

Kylmällä pakkasilmalla voit käyttää istuinlämmittimiä, jotka lämmittävät etu- ja takaistuimet mukavan lämpimiksi. Mitsubishi Eclipse Cross PHEV:n kyydissä ei siis tarvitse palella, vaikka pakkanen paukkuisi ulkona.  

JOUSTAVA ISTUINTEN JÄRJESTELY

9 asentoon kallistettava takaistuin

Eclipse Cross PHEV:ssä on tilaa viidelle aikuiselle. Takaistuimet voi kallistaa yhdeksään eri asentoon, joten voit säätää istuimen haluamaasi asentoon ja nauttia matkasta.

SUURI TAVARATILA

359 litran tavaratila

Tavaratila on 10 % suurempi kuin aiemmissa Eclipse Cross -malleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että tavaratilaan mahtuu esimerkiksi kolme halkaisijaltaan 24 sentin golfbägiä tai neljä matkalaukkua takaistuimen ollessa paikallaan. 

MITSUBISHI POWER SOUND SYSTEM (MPSS)

Matkustamon täyteläisempi akustiikka

Huolellisesti kehitetty Mitsubishi Power Sound System tarjoaa täyteläisemmän ja miellyttävämmän äänentoiston. Olemme asentaneet kaiuttimet kahdeksaan eri paikkaan ympäri matkustamoa ja hienosäätäneet sisätilojen akustiikan. Etudiskanttikaiuttimet on tehty erittäin lujista titaanimateriaaleista, ja ovikaiuttimet ovat alumiinipinnoitettua lasikuitua. 

ECLIPSE CROSS PHEV

Siirry kohtaan Turvallisuus ja tutustu Eclipse Crossin turvatekniikkaan