PHEV FAQ

Ladattava hybridi on vielä monille uusi teknologia ja se herättää paljon kysymyksiä. Maailman ensimmäisen ladattavan hybridikatumaasturin valmistajana, olemme koonneet yhteen vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat tietää lisää Mitsubishi Outlander PHEV -mallista sekä ladattavan hybridin teknologiasta, tämä osio on juuri sinua varten. 

Usein kysytyt kysymykset

Outlander PHEV on teknisesti edistyksellinen auto, joka voi liikkua joko sähkömoottorien tai polttomoottorin voimalla. Lisäksi polttomoottori voi avustaa sähkömoottoria, kun tarvitaan normaalia suurempaa kiihdytysvoimaa, esimerkiksi noustessa jyrkkää mäkeä.

Ladattava hybridi voidaan ladata kytkemällä auto verkkovirtaan. Täydellä latauksella Outlander PHEV:llä voidaan ajaa jopa 45 kilometriä sähköajotilassa (EV). Kun akkuvirta on käytetty, polttomoottori käynnistyy eikä kuljettajan tarvitse huolehtia siitä, kuinka paljon akussa on latausta jäljellä.

Sähköauto (EV) käyttää vain akkua energianlähteenä eikä siinä ole perinteistä polttomoottoria. Sähköauton voi ladata ulkoisesta virtalähteestä.

Hybridi (HEV) käyttää sekä bensiinimoottoria että ajoakkua energianlähteinä. Akku voidaan ladata vain auton ollessa liikkeessä polttomoottorin tai jarrutusenergian avulla. Toimintamatka pelkällä sähköllä on vain muutamia kilometrejä.

Ladattava hybridi (PHEV) käyttää sekä bensiinimoottoria että ajoakkua energianlähteinä. Toisin kuin perinteinen hybridi (HEV), ladattava hybridi (PHEV) voidaan ladata ulkoisesta virtalähteestä. PHEV:llä voit ajaa jopa kymmeniä kilometrejä pelkällä sähköllä verrattuna tavalliseen hybridiautoon. Toisaalta voit myös käyttää sitä kuten normaalia bensiiniautoa, eikä sinun tarvitse huolehtia esimerkiksi lataamisesta pidemmällä matkalla.

5 vuoden takuu kaikkiin uusiin Mitsubishi-autoihin

Takuu

Käytämme autoissamme uusimpia teknisiä ratkaisuja ja laadunvalvontamme on tarkkaa. Tämän vuoksi autoillamme on 5 vuoden tai 100 000 km takuu.

Tutustu lisää autosi yksityiskohtiin

Omistajan käsikirja ja pikaopas

Haluatko tietää, kuinka ohjauspyörä säädetään tai missä on ajovalojensäätökytkin? Lataa omistajan käsikirja ja pikaopas.

Tutustu manuaaleihin