Ajettavuus

Uusi ECLIPSE CROSS PHEV tarjoaa vaikuttavan käsiteltävyyden ja kaarreajon. Tämä on erittäin jäykän korin, matalan painopisteen ja kaksimoottorisen nelivetojärjestelmän ansiota.

KAKSI MOOTTORIA

Eclipse Cross PHEV:ssä on monista muista hybridiautoista poiketen kaksi sähkömoottoria. Tämä tarkoittaa sitä, että auto voi hyödyntää sähköajotilaa useammin, joten ajokokemus on todella hiljainen ja miellyttävä ja kiihdytys pehmeä useimmissa ajotilanteissa.

SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

Erinomainen vakaus

Edistyksellinen, jatkuvatoiminen Super All Wheel Control -nelivetojärjestelmä säätelee kunkin pyörän ajo- ja jarruvoimaa. Tuloksena on kohdennetumpi voimansiirto, parempi kaarreajo ja parempi vakaus kaikissa ajo-olosuhteissa. Tämä integroitu järjestelmä ohjaa aktiivista kaarreajonhallintaa (AYC), aktiivista ajovakaudenhallintaa (ASC) ja lukkiutumatonta jarrujärjestelmää (ABS).

Lisätietoja Super All-Wheel Control -järjestelmästä

Aktiivinen kaarreajonhallinta (AYC)

Parempi tiellä pysyminen

Aktiivinen kaarreajonhallinta on meidän kehittämämme ainutlaatuinen järjestelmä. Se parantaa kaarreajoa jakamalla jarrujen avulla vääntömomentin optimaalisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken. Hallinta siis säilyy, vaikka jarruttaisit tai kiihdyttäisit liian rajusti.

Aktiivinen ajovakaudenhallinta (ASC)

Vakaus kaikissa olosuhteissa

Aktiivinen ajovakaudenhallinta analysoi anturien avulla auton liikettä ja tunnistaa epävakaat liikkeet. Se auttaa vakauden säilyttämisessä jakamalla vääntömomentin ja jarrutusvoiman automaattisesti vasemman ja oikean puolen pyörien kesken.

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS)

Ei jarrujen lukkiutumista

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä on suunniteltu estämään luistoa. Se estää pyörien lukkiutumisen jarrutuksen aikana, jotta ne olisivat koko ajan kosketuksissa tienpintaan.

VIIDEN AJOTILAN VALITSIN

Parempi pito tarvittaessa

Voit parantaa Eclipse Cross PHEV:n pitoa maastossa entisestään ajotilanvalitsimen avulla. Paina valitsinta, kunnes haluamasi tila näkyy kojelaudan monitoiminäytössä. Voit valita viidestä eri tilasta: Normal, Snow, Gravel, Tarmac ja Eco.

POLTTOMOOTTORI

Reagoiva, mutta taloudellinen

Eclipse Cross PHEV:ssä on 2,4-litrainen, 16-venttiilinen, nelisylinterinen DOHC-rivimoottori. Se on suunniteltu polttoainetaloudelliseksi, joten se on parempi valinta kukkarosi ja ympäristön kannalta.

TUULILASINÄYTTÖ (HUD)

Pysy paremmin ajan tasalla

Futuristinen tuulilasinäyttö (HUD) on sijoitettu kojelautaan ohjauspyörän yläpuolelle. Sen ansiosta voit pitää katseesi edessä olevassa tiessä, mutta näet silti esimerkiksi auton nopeuteen, navigointiin ja varoituksiin liittyvät tärkeät ilmoitukset.

MONITOIMINÄYTTÖ

Ajantasaiset ilmoitukset

Nopeus- ja kierroslukumittarin välissä on värillinen LCD-monitoiminäyttö. Siitä näet käynnistystiedot, ajotilan ja turvallisuusvaroitukset. Tuulilasinäytön tavoin se on sijoitettu niin, että sen näkee helposti mahdollisimman pienellä silmänliikkeellä, joten kuljettaja voi keskittyä edessä olevaan tiehen.

HIENOSÄÄDETTY JOUSITUS

Tasainen ja vakaa käsiteltävyys

Eclipse Cross PHEV:n jousitus on tarkkaan säädetty tasaisen ja vakaan käsiteltävyyden takaamiseksi mukavuudesta tinkimättä.

ECLIPSE CROSS PHEV

Siirry kohtaan Muotoilu ja tutustu Eclipse Cross PHEV:n upeaan ulkomuotoon.