Muotoilu

Uuden sukupolven Eclipse Cross PHEV on uuden edistyksellisen suunnittelumme edelläkävijä. Rikomme rajoja emmekä koskaan tingi laadusta, kun tavoitteenamme on täydellinen PHEV crossover.

TYYLIKÄS COUPEMAINEN KATUMAASTURI

Kiertele kaupungin kaduilla

Veistoksellisen Eclipse Cross PHEV:n ulkomuoto tuo mieleen lähtötelineissä valmiina odottavan pikajuoksijan. 

DYNAMIC SHIELD -MUOTOILU

Turvallisuuden ja suorituskyvyn yhdistelmä

DYNAMIC SHIELD -muotoilu tarkoittaa autojemme voimakasta keulailmettä, mikä erottaa auton muista ja parantaa jalankulkijoiden ja matkustajien turvallisuutta.

VEISTOKSELLINEN KUUSIKULMAINEN KORIN MUOTO

Entistä parempi vakaus ja käsiteltävyys

Kun uutta Mitsubishi Eclipse Crossia tarkastelee takaapäin, huomaa sen muodon olevan lähes kuusikulmainen. Toisin sanoen se on leveämpi keskeltä ja kapeampi ylhäältä. Tämä tekee Eclipse Cross PHEV -katumaasturin profiilista coupemaisen tyylikkään ja ulkomuodosta vankan ja hienostuneen.

PHEV-MERKKI

Osoita ympäristöystävällisyytesi

Uuden Eclipse Crossin sivulla on EV-merkki ja takaosassa PHEV-merkki. Saatat ajatella, että merkit eivät ole kovinkaan tärkeitä, mutta ne osoittavat selkeästi, että teet oman osasi vähentääksesi riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista.

LED-AJOVALOT JA LED-PÄIVÄAJOVALOT*

Valoisampi tie edessäpäin

Eclipse Crossin keula näyttää upealta. Kalteva konepelti kiinnittää katseet LED-päiväajovaloihin (DRL), jotka luovat auton tunnusomaisen ulkonäön. DRL-valojen alapuolella on jykevä, veistoksellinen ajovaloyksikkö, jossa ovat LED-ajovalot ja LED-sumuvalot. 

*Alimmassa varustetasossa ei LED-valoja.

SÄHKÖKÄYTTÖINEN PANORAAMAKATTOLUUKKU**

Ihaile maisemia

Sähkökäyttöinen panoraamakatto saa auton tuntumaan avoimelta ja tilavalta. Sen ansiosta henkeäsalpaavat näkymät eivät koskaan jää näkemättä. Auringon paistaessa voi käyttää sisäänrakennettua sähköistä aurinkosuojaa.

**Kaikissa varustetasoissa ei kattoluukkua.

UUSI WHITE DIAMOND -VÄRI

Voimakkaampi ja miellyttävämpi valkoinen

Uusi 2021 Eclipse Cross PHEV on saatavilla useissa dynaamisissa väreissä, mukaan lukien uusi nelikerroksinen White Diamond, joka on entistä kiiltävämpi.

ECLIPSE CROSS PHEV

Siirry kohtaan Sisätilat ja tutustu tarkemmin Eclipse Crossin sisätiloihin