Toimintamatka

Sähköajon toimintamatka on jopa 45 km** tehokkaan akun ansiosta. Kun tähän lisää 2,4-litraisen moottorin, niin yhdistetty toimintamatka on jopa yli 640 km**. Liike-energiaa varastoituu regeneratiivisen jarrutuksen aikana, joten voit nauttia sähköajon eduista energian loppumisesta huolehtimatta.

PHEV:n toimintamatka

Yksi markkinoiden pisimmistä PHEV-ajoneuvon toimintamatkoista

Rentoudu. Sinua odottaa mukava ajomatka. Entä huoli toimintamatkan riittävyydestä? Se jää taakse nopeammin kuin kilometrit taustapeilissä. Katso, mihin asti täysi toimintamatka sinut vie.

Viiletä Vihdistä Helsinkiin

Vihti sijaitsee 45 kilometrin päässä Helsingistä. Jos kaipaat Suomen pääkaupungin menoon ja vilskeeseen, voit ajaa tämän matkan pelkällä sähköllä*.

Matkalla Turusta Tuusniemeen

Tuusniemi on noin 510 kilometrin päässä Turusta. Pohjois-Savossa sijaitseva Tuusniemi on todella kaunis matkakohde ja sieltä löydät idylliset mökkimaisemat. ECLIPSE CROSS PHEV:n toimintamatkan ansiosta pääset helposti perille asti*.

Muutaman päivän loma Rovaniemellä

Rovaniemi on noin 500 kilometrin päässä Vaasasta. Lapin pääkaupunki Rovaniemi on tunnettu muun muassa joulupukin kotikaupunkina. Jos ajat sinne ja takaisin Vaasasta, sinun tarvitsee tankata vain kerran ja ladata akku kerran täyteen*. Se ei tuota vaikeuksia, sillä Euroopassa on yli 120 000 yhteensopivaa latauspistettä.

 

*Polttoaineenkulutus ja toimintamatka sähköllä riippuvat asiakkaan käyttöympäristöstä (esim. sää, liikenne), ajotyylistä (esim. pysähtyminen/liikkeellelähtö, suuri ajonopeus) ja ilmastointilaitteen käytöstä.

ECLIPSE CROSS PHEV

Katso kohdasta Lataaminen, miten helppoa Eclipse Cross PHEV:n lataaminen on.