Eclipse Cross PHEV:n käyttökustannukset

Innovatiivisen teknologian ansiosta voit entistä useammin ajaa pelkällä sähköllä. Tällä sivulla olevan kustannuslaskurin avulla saat paremman käsityksen käyttökustannuksista ja huomaat, kuinka paljon säästät, kun auto pitää tankata harvemmin.

Kustannusvertailu

Kuinka paljon säästät käyttökustannuksissa, kun käytössäsi on Eclipse Cross PHEV? Me näytämme sinulle. Kerro vain, kuinka monta kilometriä ajat päivässä.

PÄIVITTÄISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Työmatka muutamalla sentillä

Akun täyteen lataaminen ei maksa paljon, ja sillä voi ajaa jopa 45 kilometriä. Jos keskimääräinen työmatka on noin 8 kilometriä, Eclipse Cross PHEV:n päivittäiset käyttökustannukset lasketaan tällöin senteissä, eikä bensiinimoottoria tarvitse välttämättä käyttää juuri lainkaan.

TYÖSUHDEAUTOILU

Täydellinen vaihtoehto

Suurten katumaastureiden ottaminen työsuhdeautoksi on yhä vaikeampaa niiden korkeiden CO2-päästöjen takia. Monet yritykset ovat kiristäneet autopolitiikkaansa niin, että työsuheautojen CO2-päästöjen tulee olla määrätyn rajan alapuolella. Mitsubishi Eclipse Cross PHEV on täydellinen ratkaisu työsuhdeautoksi sen matalien CO2-päästöjen ansiosta.

eclipse cross phev

Siirry kohtaan Teknologia ja tutustu Eclipse Cross PHEV:n uraauurtaviin ajojärjestelmiin.