Turvallisuus

Eclipse Cross PHEV on kokonaisvaltaisen turvallinen edistyksellisen teknologian ansiosta. Älykkäät anturit tarkkailevat ympäristöä ja varoittavat vaaroista.

MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN (ACC)

Pysy turvallisen etäisyyden päässä muista autoista

Pitää yllä valitun etäisyyden autosi ja edellä ajavan auton välillä tutkan avulla, jotta ajaminen olisi turvallisempaa ja rennompaa. Tämä toiminto on hyödyllinen ruuhkaisilla moottoriteillä.

ETUTÖRMÄYSVAROITIN (FCM)

Hidastaa nopeuden automaattisesti törmäysten välttämiseksi

FCM toimii ylimääräisenä silmäparina ja tarkkailee edessä olevaa tietä kameroiden ja lasertutkan avulla, jotta kaikki olisivat turvassa. Kun etutörmäys havaitaan, järjestelmä antaa varoitusäänen ja jarruttaa automaattisesti etutörmäyksen estämiseksi tai siitä aiheutuvien vahinkojen vähentämiseksi.  

KAISTAVAHTI (LDW)

Auto varoittaa sinua, jos ajaudut pois omalta kaistaltasi

Toiminto antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen, jos se havaitsee auton ajautuvan pois omalta kaistaltaan eikä suuntavilkkua käytetä.

KUOLLEEN KULMAN VAROITIN (BSW)

Kuolleiden kulmien automaattinen tarkkailu

Takapuskurissa olevat tutka-anturit havaitsevat auton takana vasemman- ja oikeanpuoleisissa kuolleissa kulmissa olevat autot, ja lisäävät näin turvallisuutta. Kun kuolleessa kulmassa havaitaan jokin este, sivupeilin merkkivalo vilkkuu ja kuuluu äänimerkki.

RISTEÄVÄN LIIKENTEEN VAROITUSJÄRJESTELMÄ (RCTA)

Peruuta turvallisesti anturien avulla

Tämä toiminto on hyödyllinen peruutettaessa pois pysäköintiruudusta, sillä se antaa äänimerkin ja näyttää varoituksen monitoiminäytössä, jos takapuskurissa olevat anturit havaitsevat lähestyvän auton peruutusvaihteen ollessa kytkettynä.

MULTI AROUND MONITOR -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Kamerat helpottavat pysäköintiä

Pysäköi auto turvallisesti ja kätevästi. Auton edessä, takana ja sivuilla olevat kamerat näyttävät erilaisia näkymiä autosta (myös ylänäkymän), jotta näkisit paremmin kuolleet kulmat. 

VIRHEELLISEN KIIHDYTYKSEN ESTOJÄRJESTELMÄ (UMS)

Ei enää äkillisiä nytkähdyksiä pysäköitäessä

Jos etu- tai taka-anturit havaitsevat lähellä olevan esteen, kuuluu äänimerkki ja näytössä näkyy varoitusviesti. Moottorin tehoa hallitaan, jos kiihdytät äkillisesti epähuomiossa.

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT (AHB)

Ajovalojen vaihtaminen puolestasi

Pidä kädet kiinni ohjauspyörässä ja anna AHB:n vaihtaa automaattisesti lähivalot kaukovaloiksi edessä olevan auton etäisyyden mukaan. 

7 SRS-TURVATYYNYN JÄRJESTELMÄ

Kaikkien autossa olevien suojaaminen

Etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt, turvaverhot ja kuljettajan polviturvatyyny suojaavat sinua ja matkustajia törmäystilanteessa.

RISE-KORIN SUOJAUS

Energian vaimentaminen törmäystilanteessa

Mitsubishin RISE-kori vaimentaa iskuenergiaa ja suojaa matkustamoa törmäyksen yhteydessä. Se parantaa törmäysturvallisuutta merkittävästi.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN (HSA)

Pysyt paikallasi myös mäissä

HSA estää liukumisen taaksepäin, kun lähdet liikkeelle jyrkässä mäessä. Se pitää jarruvoimaa yllä kahden sekunnin ajan, kun vapautat jarrupolkimen.

ECLIPSE CROSS PHEV

Mitä seuraavaksi?